Barci Hibiscus Sport
Caiace Barci Pescuit Windsurf KiteSurf Yachting Echipament Contact
BARCI PNEUMATICE PLIABILE
BARCI PNEUMATICE XPRO DEFENDER  
Barci pneumatice XPRO Defender cu podina aluminiu
1.BARCI PNEUMATICE XPRO DEFENDER

Barcile pneumatice 3D TENDER ALU XPRO cu punte demontabila din aluminiu si chila gonflabila sunt barci robuste, foarte rezistente, produse sub licenta firmei franceze 3D TENDER.
Toate barcile pneumatice 3D TENDER XPRO sunt realizate din material 1600 Decitex cu o rezistenta exceptionala la abraziune, azot sau raze UV, chiar si in cazurile de expunere prelungita

Barcile XPRO sunt barci ideale pentru pescuit, vanatoare, plimbari de agrement sau ca barci utilitare. Puntea demontabila din aluminiu asigura o stabilitate excelenta in timpul partidelor de pescuit.
Datorita chilei gonflabile in "V",barcile 3D XPRO ALU gliseaza usor, sunt rapide si facil de manevrat.

Mai multe detalii, date tehnice
BARCI PNEUMATICE VIB AIR  
Barci pneumatice AIR
2. BARCI PNEUMATICE VIB AIR

Barcile pneumatice VIB AIR 3D TENDER sunt barci robuste, spatioase, foarte rezistente, produse sub licenta firmei franceze 3D TENDER. Cu o chila gonflabila in foma de "V", aceste barci sunt concepute pentru cei pasionati de viteza, de confort, in special pe ape agitate, in conditii de vant si valuri puternice.

Barcile din gama  3D VIB Air sunt echipate cu huse de protectie demontabile din neopren. Livrate in standard cu doua huse (una de culoare alba si una de culoare neagra), barcile din gama VIB Air isi pot schimba culoarea usor din alb in negru. Husele sunt croite pe forma flotoarelor si sunt asigurate cu arici.

Barcile VIB Air sunt foarte stabile,foarte rapide si intra in glisaj usor.

Modele disponibile : VIB AIR 210, 250, 280, 300, 330


Mai multe detalii, date tehnice


*Dupa ce este umflata, podeaua de inalta presiune devine la fel de rigida ca o podea din placaj. Se poate sta in picioare, se poate merge sau chiar sari, la fel ca pe o podea din placaj.
BARCI PNEUMATICE SUPER LIGHT TWIN AIR
Barci pneumatice ultra usoare
3.BARCI PNEUMATICE SUPER LIGHT TWIN AIR

Barcile pneumatice 3D SUPER LIGHT TWIN AIR sunt barci robuste, foarte rezistente, produse sub licenta firmei franceze 3D TENDER. Barcile din gama  3D Superlight Twin Air sunt fara indoiala barcile cele mai usoare disponibile pe piata la ora actuala.

Barcile TWIN AIR sunt barcile ideale pentru pescuit, vanatoare, plimbari de agrement sau ca barci utilitare. Puntea de inalta presiune* tip "fagure de miere" asigura o stabilitate excelenta in timpul partidelor de pescuit.
sunt disponibile in 7 variante: 1.60m, 1.80 m, 2.00m, 2.30 m, 2.50 m, 2.70m, 2.90 m.

Mai multe detalii, date tehnice


*Dupa ce este umflata, podeaua de inalta presiune devine la fel de rigida ca o podea din placaj. Se poate sta in picioare, se poate merge sau chiar sari, la fel ca pe o podea din placaj.
BARCI PNEUMATICE ROUND AIR
Barci pneumatice 3D Tender Round AIR
4.BARCI PNEUMATICE ROUND AIR

Barci pneumatice 3D Tender Round Air
Modele disponibile : ROUND AIR 160, ROUND AIR 180, ROUND AIR 200, ROUND AIR 235, ROUND AIR 250

Barcile Round Air sunt dotate cu o bancuta, punte gonflabila de inalta presiune*, rucsac pentru transport, 2 vasle, kit de reparatie, pompa, suport motor metalic, inel de remorcare 3D.Cu greutate foarte mica (de la 6.5 kg la 12.2 kg), pot fi transportate cu usurinta de la masina pana la apa.
Material : pvc 1100 DENIER, culoare negru.

Mai multe detalii , date tehnice

*Dupa ce este umflata, podeaua de inalta presiune devine la fel de rigida ca o podea din placaj. Se poate sta in picioare, se poate merge sau chiar sari, la fel ca pe o podea din placaj.


BARCI PNEUMATICE TRAVEL AIR
Barci pneumatice 3D Tender Round AIR
5.BARCI PNEUMATICE TRAVEL

Barci pneumatice 3D Tender TRAVEL
Modele disponibile :TRAVEL 235

Barcile TRAVEL sunt dotate cu o bancuta, punte cu placi de lemn stratificat, rucsac pentru transport, 2 vasle, kit de reparatie, pompa, placa motor, inel de remorcare 3D.Cu greutate mica (21 kg), pot fi transportate cu usurinta de la masina pana la apa.
Material : pvc Mehler, culoare negru.

Mai multe detalii , date tehnice

 


BARCI PNEUMATICE SEMI-RIGIDE (RIB)
BARCI PNEUMATICE CU CHILA ALUMINIU ULTRALIGHT RIB
Barci pneumatice cu chila rigida din aluminiu

6.ULTRALIGHT RIB
Barci pneumatice 3D Tender cu chila de aluminiu

Barcile pneumatice Ultra Light RIB sunt dotate cu o chila dinaluminiu, ceea ce le face extrem de rapide, rezistente si usoare.

Datorita greutatii scazute sunt barci foarte rapide, cu performante foarte bune chiar si cu motoare de putere mica.

Barca Ultra Light RIB ALU - este o barca pneumatica semi-rigida, care se transporta cu usurinta pe portbagajul masinii
. Este disponibila in trei variante: RIB 2.50 m, RIB 2.70 m, RIB 2.90 m


Mai multe detalii , date tehnice

BARCI PNEUMATICE CU CHILA ALUMINIU LUX RIB
Barci pneumatice cu chila rigida din aluminiu

7.LUX RIB
Barci pneumatice 3D Tender cu chila de aluminiu

Barcile pneumatice semi-rigide LUX RIB de la 3D TENDER sunt barci ideale pentru pescuit, excursii in Delta Dunarii, plimbari de agrement sau scuba diving.Cu o greutate cuprinsa intre intre 36 si 43 de kilograme, barcile LUX sunt printre cele mai usoare barci semi-rigide existente pe piata la ora actuala. Gama LUX cuprinde barci rapide, cu glisare usoara.

Toate barcile pneumatice 3D TENDER RIB LUX sunt realizate din PVC cu o rezistenta exceptionala la abraziune, azot sau raze UV, chiar si in cazurile de expunere prelungita.In plus, barcile LUX sunt dotate in standard cu o husa de protectie din neopren, care ofera mai mult confort si protejeaza floatoarele barcii la abraziune.
Puntea dreapta din aluminiu cu suprafata anti-derapanta asigura o stabilitate excelenta in timpul partidelor de pescuit.

Modele disponibile 
: LUX RIB 280, 300, 325

Mai multe detalii , date tehnice

BARCI PNEUMATICE CU CHILA ALUMINIU XPRO RIB
Barci pneumatice cu chila aluminiu XPRO RIB
8.BARCI PNEUMATICE CU CHILA ALUMINIU XPRO RIB

Barcile pneumatice semi-rigide XPRO RIB de la 3D TENDER ALU sunt barci recomandate pentru pescuit, excursii in Delta Dunarii, plimbari de agrement sau scuba diving. Cu o chila in "V" pronuntat fabricata din aluminiu G4, barcile XPRO RIB se comporta excelent in toate situatiile, pe valuri, mare agitata, gliseaza usor, sunt rapide si facil de manevrat.

Puntea din aluminiu cu suprafata anti-derapanta asigura o stabilitate excelenta in timpul partidelor de pescuit.

Modele disponibile : XPRO RIB 260, 280, 300, 325, 360, 390, 400


Mai multe detalii, date tehnice


BARCI RIGIDE DIN POLIETILENA
BARCA DE PESCUIT BIC 245
Barca BIC 245 din polietilena
9.BARCA DE PESCUIT BIC 245

Partener ideal de pescuit sau vanatoare, cu o coca inspirata din designul catamaranului, barca Bic 245 se distinge de celelalte barci de pescuit de pe piata prin stabilitate si durabilitate.

Barca BIC 245 este din polietilena de inalta densitate
(foarte rezistenta, nu este casanta polietilena este un material care are memoria formei).Forma cocii tip catamaran ofera barcii un plus de stabilitate si siguranta fata de barcile cu coca plata sau in "V".

Barca poate transporta fara probleme 3 persoane la bord, care la nevoie, pot schimba locurile, fara sa riste o rasturnare.

Un motor mic poate fi instalat cu usurinta. Barca BIC 245 este clasificata in Clasa D, conform Directivei Europene nr 94/25/CE.
Mai multe detalii
BARCA PENTRU PESCUIT SPORTYAK 213
Barca de pescuit BIC Sportyak
10.BARCI SPORTYAK 213

BIC Sportyak este barca ideala pentru una sau doua persoane, perfecta pentru toate situatiile si usor de depozitat. In porturi, lacuri, rauri sau pe plaja, barca Sportyak este cea mai potrivita ambarcatiune pentru agrement sau pescuit.

Datorita formei cocii tip catamaran, Sportyac este o barca stabila, din care se poate pescui si in picioare. Cu o greutate mica (19 kg) Sportyak se transporta usor pe orice portbagaj de masina. Poate fi ridicata si manevrata de o singura persoana.
Mai multe detalii
TEHNOLOGIE BARCI BIC SPORT DIN POLIETILENA
Barci BIC 245
TEHNOLOGIE BARCI BIC SPORT

Barcile Sportyac si BIC 245 sunt facute din polietilena de inalta densitate, ceea ce le face practic indestructibile.

Polietilena este un material rezistent la socuri, cu memoria formei.Barcile BIC sunt tratate impotriva razelor UV si a apei sarate.

Datorita modului in care sunt construite (doua straturi de polietilena -doua coci), barcile Sportyac si BIC 245 sunt usoare, caracteristica esentiala pentru niste barci care de obicei se transporta pe portabagajul masinii.

Barcile BIC 245 se pot transporta usor pana la apa cu ajutorul kitului de roti inclus. In plus, barcile BIC 245 pot fi depozitate in pozitie verticala pentru a ocupa cat mai putin spatiu.
COMPARATIE STABILITATE BARCI
Comparatie barci

BARCI BIC SPORT - STABILITATE EXCEPTIONALA

Datorita formei cocii tip catamaran, barcile BIC sunt mai stabile si mai sigure decat barcile clasice cu coca plata sau tip "V".

Acesta este un atu major pentru vanatoare, pescuit sau transportul echipamentului la o barca ancorata.
Intr-o barca BIC 245, trei persoane pot sa se aseze confortabil si sa schimbe locurile in barca fara sa riste o rasturnare.

Barci de pescuit rigide BIC 245 Barci pneumatice chila aluminiu XPRO RIB Barci pneumatice cu punte din aluminiu XPRO Defender
Home | Caiace | Barci | Windsurf | Kitesurf | Yachting | Costume neopren| Veste salvare| Oferte speciale | Galerie Foto | Contact |
BicSport Kayaks Tiga Windsurf Takoon Kitesurf